Μενού

Φαντασμαγορικά προσωπικά & επαγγελματικά event

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις αίθουσα «Κτήμα Κουμπούρη»

Εκδηλώσεις

Διοργανώστε τα πιο σημαντικά προσωπικά ή επαγγελματικά event σας σε μια μεγάλη ανακαινισμένη αίθουσα χωρητικότητας 150 ατόμων, συνδυάζοντας τη δυνατότητα επέκτασης με τον εξωτερικό χώρο της αίθουσας η χωρητικότητα αυξάνεται στα 300 άτομα, για κάθε είδους εκδήλωση.

Γάμος

Ο χώρος των ονείρων σας με ιδιαίτερο στυλ, σε ένα μοναδικό τοπίο. Οι καλεσμένοι σας θα ενθουσιαστούν τόσο απ’ το τοπίο όσο και απ’ το άψογο service.

Η διακόσμηση, το menu και η μουσική είναι της επιλογής σας. Επιλέξτε κάτι διαφορετικό από μια κλασική αίθουσα δεξιώσεων.

Το γαμήλιο πάρτι σας, στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Mαινάλια Villas & Suites, συνδυάζει το αληθινό δάσος με το δάσος της αγάπης.

Βάπτιση

Μοναδικό στυλ με όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

Χαλαρό περιβάλλον, ζεστή ατμόσφαιρα, πέτρινη, παραδοσιακή αισθητική … όλα με την υπογραφή της άριστης εξυπηρέτησης και των ποιοτικών γαστρονομικών απολαύσεων του Mαινάλια Villas & Suites.

Συνέδριο

Είτε πρόκειται για συνέδριο, για εταιρικό meeting, είτε για εταιρική εκδήλωση, η αίθουσα του Mαινάλια Villas & Suites είναι ιδανική για την ενίσχυση του corporate image σας. Διοργανώστε team building εκδρομές και περάστε εποικοδομητικό χρόνο με τους εργαζομένους της εταιρείας και τους συνεργάτες σας. 

Η αίθουσα διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό όπως: μικροφωνική, προτζέκτορα, ηχεία κτλ.

Παιδότοπος

Διασκεδαστικά παιχνίδια, προστατευμένος χώρος και πολλή χαρά! 

Οι μικροί θησαυροί σας έχουν πολλά να ανακαλύψουν κι άλλα τόσα να εξερευνήσουν όσο εσείς θα απολαμβάνετε το φαγητό, τον καφέ ή το ποτό σας. 

Χαρείτε τις διακοπές σας ξέγνοιαστα σε ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον, γεμάτο εποικοδομητικές δραστηριότητες για τα παιδιά σας!